AYHED ÇalışmalarıDuyurularHaberler

Mersin’de Katılımcı Demokrasi ve Siyasi Karar Alma Mekanizmalarına Katılımın Güçlendirilmesi Eğitimi Başlıyor!

18-19 Ocak 2025 tarihlerinde Mersin’de gerçekleşecek ve iki gün sürecek bu eğitimde, yerel siyasetten savunuculuğa ve kampanya becerilerine kadar pek çok konuyu ele alacağız. Eğitim süresince katılımcılar, deneyimli eğitmenler eşliğinde hem teorik hem uygulamalı çalışmalarla kendilerini geliştirme fırsatı bulacak.

Eğitmenlerimiz:

  • Bahar Yalçın
  • İlknur Üstün
  • Pınar İlkiz
  • Işıl Nur Kurnaz
  • Emel Sevgi Öngör

Bu iki günlük eğitimde:

  • Katılım ve eşitlik ilişkisi
  • Yerel siyasete katılım yöntemleri
  • Savunuculuk becerileri ve dijital aktivizm
  • Örnek uygulama geliştirme çalışmaları
    gibi başlıklar ele alınacak ve eğitim sonrasında da çalışma gruplarına danışmanlık desteği sunulacaktır.

Kimler Katılabilir? 25-35 yaş arası, siyasi karar alma mekanizmalarında daha aktif bir rol üstlenmek isteyen tüm genç kadınlar başvurabilir.

Başvuru formuna sosyal medya hesaplarımızda paylaştığımız bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilir ya da sosyal medya kanallarımız aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Reklam Engelleme Algılandı! Sitemizi daha düzgün kullanabilmeniz için lütfen Reklam Engelleme yazılımını kapatınız.